Gamitbv.png

full flowkopie

Door het gebruik van het Full Flow systeem is het mogelijk lekke rioleringsbuizen te herstellen. Door het vullen van de riolering met een vloeibare silicaat zal deze buiten de riolering in de grond en of in de beton indringen. Als de procedure van het vullen van het riool met silicaat is gebeurd zal deze worden geledigd. Om de vloeibaresilicaat hard te laten worden waardoor de riolering dicht wordt, zal er een tweede vloeistof in het riool worden gegoten/gepompt. De werkzaamheden worden volgens de Duitse Dibt norm uitgevoerd. Voor verder demo/info gaarne een bericht per mail of telefonisch.

Afpersmeeter Lokaliseren van een lekkage in een leiding.

Indien een leiding lek is dan kan de lokatie van binnen uit de leiding deze lekkage te lokaliseren. Als er een probleem is met een lekkage in een leidingsysteem kunnen wij in eerste instantie een camera-inspectie uitvoeren om de schades binnen in de leiding te inventariseren en te lokaliseren.

Lees meer...

Gasrenovatie foto195 64 Lekkende gasleiding/koppeling dichten.

Verbindingen van stalen gasleidingen kunnen na verloop van jaren uitdrogen en daardoor ondicht worden. Dankzij de technologische vooruitgang kunnen wij u vandaag een oplossing bieden voor het dichten van deze ondichte gasleidingverbindingen.

Lees meer...

Flow coating195 64kopie Waterleiding van binnenuit vernieuwen.

De flowcoating is een epoxy bekleding die kan worden aangebracht aan de binnenzijde van alle soorten leidingsystemen vanaf 12 tot 250 mm en in speciale toepassingen voor diameters boven de 250 mm.

Lees meer...

Pusch op zn plek195 64kopie

Deelreparatie vanuit één toegang tot de leiding.

Door de jaren heen wordt het repareren van afvoerleidingen van binnen uit zonder te hakken en breken steeds bekender. Het probleem wat zich voor doet om een deelreparatie te plaatsen is wanneer er maar van één zijde bij de leidingen gekomen kan worden. Om de rubber balg met daar omheen een deel van een liner of glasvezelversterkte doek is dit niet of nauwelijks mogelijk een bocht door te komen. Maar toch is dit mogelijk bij ons mogelijk ook wanneer de bocht kapot is of wanneer er een aantal bochten in de leiding zitten is het met het gepattenteerde kogelkop systeem en duwsysteem geen probleem om de balg op de juiste plaats te zetten en daar het riool te repareren.

Ook is het mogelijk gescheurde of kapote bronleidingen of bronfilter onderwater op zeer grote diepte te voorzien van een deelrepatarie met een liner. De bronleidingen horizontaal of de verticale bronfilter die gebruikt worden voor warmte, en koude opslag kunnen  in de loop der jaren scheuren waardoor er zand in de leidingen en pompen terecht komen. Door het wisselen van de kwaliteit van het grondwater kan het nodig zijn een deel van de perforatie moet worden dicht gezet. Door het toepassen van een buis in buis systeem kan dit worden opgelost maar het probleem is dat na het plaatsen de leiding de situatie ontstaat dat de filter niet meer goed te reinigen is door de ontstane vernauwing. Met het door ons ontwikkelde systeem is het mogelijk na de herstelling van de bronleiding of de bronfilter deze op de juiste wijze te kunnen blijven onderhouden en te reinigen. De door ons ontwikkelde techniek is ook toepasbaar bij bronfilters en leidingen voor drinkwater.

Lees meer...

mastergun tekening 195 64kopiePlaatsen van een liner met de inversietechniek. 

Met de  inversie- of omgekeerde koustechniek (of in het engels relining ) bekleedt men alle soorten leidingwerk ook (meerdere) bochten van binnen uit met een nieuwe kunststof binnenleiding (liner). Beschadigde of lekkende leidingen met een diameter van 40 mm tot 250 mm kunnen geheel aan de binnenzijde helemaal worden vernieuwd. Ook als de binnenafmeting van het leidingwerk verandert, is dit geen probleem. Nadat de kunststof binnenleiding is geplaatst is het ingroeien van boomwortels niet meer mogelijk. Bij het  toepassen van de inversie methode hoeft er maar één toegang tot het leidingwerk gemaakt te worden.

Lees meer...

Bocht renovatie195 64kopiePlaatsen van een bocht reparatie.

Door de jaren heen wordt het repareren van afvoerleidingen van binnen uit zonder te hakken en breken steeds bekender. Het probleem wat zich voor doet om een deelreparatie te plaatsen is wanneer er maar van één zijde bij de leidingen gekomen kan worden. Om de rubber balg met daar omheen een deel van een liner of glasvezelversterkte doek is dat men niet of nauwelijksin staat de bochten door komt. Maar toch is dit mogelijk bij ons.  

Lees meer...

Deel reparatie195 64kopie Reparatie van de leidingen.

De Pull In Place methode is 100% uit te voeren zonder dat er gegraven of bouwkundig gesloopt hoeft te worden. De veelzijdigheid van dit systeem maakt het mogelijk leidingen met diameters van 40 mm tot 1000 mm geheel of gedeeltelijk zowel verticaal als horizontaal van binnen uit te vernieuwen met een kunststof binnenleiding (liner). Ook kunnen kapotte bochten en T-stukken worden voorzien van een nieuwe kunststof binnenleiding (liner).

 

Lees meer...

Neem vandaag contact op!

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, neem contact met ons op.

 

GAMIT LEIDINGRENOVATIE

 

 

Contact persoon: De heer Van Elp

M: 06 53 22 72 26

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

webformulier

Nieuws

  • 1
  • 2